Header afbeelding

Binnenzonwering

Binnenzonwering - ook wel raamdecoratie genoemd - zorgt ervoor dat het zonlicht wordt getemperd en het binnen lekker koel blijft. En in de winter biedt het wat extra isolatie tegen de koude buiten. Er zijn diverse oplossingen om de zon binnen te weren en het uitzicht naar buiten toch te blijven houden. Zo kunt u kiezen uit jaloezieën, lamellen, plisségordijnen, rolgordijnen, shutters en nog veel meer soorten binnenzonwering. Kom gerust langs in onze showroom en laat u vrijblijvend adviseren.

Gemak dient de mens

Wilt u tijdens uw afwezigheid uw interieur en planten tegen het felle zonlicht beschermen? En tegelijkertijd de indruk wekken dat er iemand in het huis aanwezig is? Een sensor of tijdklok biedt uitkomst. Deze kan gekoppeld worden aan de elektrisch aangedreven binnenzonwering (denk bijvoorbeeld aan jaloezieën, vouwgordijnen, plissés of rolgordijnen) waarbij u de zonwering met 1 druk op de knop bedient.

Er is tegenwoordig ontzettend veel mogelijk als het gaat om binnenzonwering. We staan u dan ook graag met raad en daad terzijde staan tijdens het soms moeilijke keuzeproces. Tijdens een kop koffie bespreken we uw eisen, wensen en budget. We demonstreren modellen en laten stalen zien van stoffen, materialen en dessins. Ook stellen we vragen over bijvoorbeeld het door u gewenste bedieningsgemak en lichtinval. En op basis daarvan doen we een aanbod voor binnenzonwering die aan al uw verwachtingen voldoet.