Uitvalschermen

Uitvalscherm

Een uitvalscherm is een multifunctionele zonwering. Het weert de zon en het felle licht en het zorgt ervoor dat het binnen koel blijft. Een uitvalscherm is een erg populair product in Heerhugowaard en omgeving. Binnen ontstaat er een koele ruimte en buiten creƫert u een prettig klimaat om te genieten van uw tuin. Een uitvalscherm wordt vaak gebruikt voor ramen zonder openslaande delen en waar geen doorloop vereist is. Een uitvalscherm is er in verschillende kleuren en maten te verkrijgen. In onze showroom in Heerhugowaard bent u welkom om een aantal exemplaren te bezichtigen.

Installeren

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring in het instaleren van zonwering. Zodra u het product heeft samengesteld komen zij langs om het uitvalscherm op te meten en vervolgens te instaleren. U heeft er zelf geen omkijken naar en kunt zo direct genieten van uw uitvalscherm

Onderhoud

Een uitvalscherm is vrij eenvoudig in onderhoud. Wij raden u aan om eens per jaar onderhoud te laten plegen. Zo voorkomt u onnodige defecten door bijvoorbeeld vuil in het systeem. Ook oogt het scherm weer direct heerlijk fris.

Kom langs in onze showroom in Heerhugowaard.