Uitvalschermen

Vouwgordijnen bestellen in Heerhugowaard

Wie graag het zonlicht in een kamer wil filteren en daarbij zijn ramen wil decoreren, moet eens kijken naar vouwgordijnen in Heerhugowaard. Deze gordijnen lijken op rolgordijnen, maar dan met een vouwsysteem. Hierdoor krijgt u mooi gedrapeerde raamdecoratie!


Shades voor verschilleden doeleinden

Een vouwgordijn is er in verschillende soorten en maten. Dit geeft u de mogelijkheid om zelf een ontwerp te maken. Wilt u een transparante stof voor decoratie of bent u bent u juist op zoek naar een blinderend exemplaar om op te hangen in uw slaapkamer? Ook kleuren en maten kunt u zelf bepalen, zodat u altijd unieke raamdecoratie hebt hangen.


Afwerkingen

Naast de kleur, het materiaal en de maat, zijn er ook verschillende keuzes in de afwerkingen. Zo kunt u kiezen uit baleinen die uw vouwgordijn mooi strak trekken. Ook de volgende afwerktechnieken zijn toe te passen:


  • Koord of ketting voor het omhoogtrekken van het gordijn;
  • Een volant, strook textiel aan onderrand, eventueel afgewerkt met ringen;
  • Een band in een contrasterend kleur of materiaal rondom.

  • Interieurtips

    Vouwgordijnen zijn niet alleen geschikt om licht te filteren en te verduisteren, maar ook om uw interieur mee in te richten. Ook in de interieurwereld zijn er trends op het gebied van zonweringen in huis. Gaat u voor een binnenzonwering die aansluit bij uw interieur of durft u juist een contrasterende variant te kiezen?


    Kom langs in Heerhugowaard

    Wij laten u in onze showroom in Heerhugowaard graag alle mogelijkheden zien en geven u graag de laatste trends mee op het gebied van zonwering! Zien we u daar?